IngunnIngunn är vår nya Återförsäljare i Trondheim, Norge

Här följer en liten presentation:
Jeg, min mann og mine 2 barn har 7 hester på vårt småbruk på Melhus.  Det er travhester vi driver med, og per i dag starter 3 av hestene løp. Dette er en tidkrevende hobby, men kunne ikke vært den foruten. Både min  mann og jeg har jobber utenfor gården som vi trives godt i. Hva hestene spiser har fanget min interesse mer og mer, og da Ina Troll presenterte meg for Primero Total var dette et fôr jeg ønsket å prøve. For å kunne fôre med Primero Total bestemte jeg meg for å bli forhandler. Det å endelig få fôret i hus, er noe jeg virkelig ser frem til. Jeg har allerede blitt kontaktet av kunder i Nord – Norge som ønsker å bestille fôret av meg, så dette blir spennende.

Vi är så glada att ha dig i vårt Team! Kontakt uppgifter finns under Återförsäljare