Sanna Marie Välkommen till Sandäskes Gård som ligger i Sanda socken på södra delen av Gotland.

Här driver Sanna-Marie Pettersson företaget HÄST I FORM där ambitionen är att ge varje hästägare en unik möjlighet till träning som är helt anpassad till individ, inriktning och mål. Här erbjuds en rad olika tjänster så som inridning, visning vid årgångstävlingarna, vidareutbildning, försäljning av häst för kunds räkning, rehabiliteringsträning eller toppning av tävlingsformen i vattenanläggningen. Vi är ett team som jobbar ihop som består av tränare, equiterapeut/kiropraktor, veterinär, tandtekniker och hovslagare.

Här finner ni en gård under utveckling, ombyggnad och upprustning. Rehab anläggningen står klar i ett nybyggt hus i gotlandsstil, där kan hästen få värma ömma muskler i solariet eller jobba i vattentränings maskinen som bidrar till en sund och kontrollerad styrketräning för hela hästen.

Det finns ett stort ridhus med fibermaterial, speglar, 30*60 m utebana, 15 boxar, fina hagar och lösdriftshallar. De uppstallade hästarna äter grovfoder från gårdens egna ekologiska vallar. Det finns även mycket fina rid- och körvägar i skog och mark.